Surt a licitació l’equipament de mobiliari i informàtica de tres edificis municipals

El contracte preveu dotar dels elements necessaris el Servei d'Atenció a les Persones (SAP), el Centre de Formació del carrer Major i la Biblioteca Manel Garcia Grau. El projecte està finançat pels Fons Europeus i el termini de presentació d'ofertes finalitza 6 d'octubre.

L’alcalde firma els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló

Cadascuna de les entitats rebrà una subvenció nominativa de 5.000 euros per a la gestió dels centres assistencials i l'execució dels programes d'autonomia personal que tenen en marxa. Entre les dos associacions atenen 73 persones en un espai municipal ubicat a l'Edifici Irta.

PP i Benigazlum firmen un pacte de legislatura per a donar estabilitat al govern

Tot i que la reestructuració de les delegacions encara no s'ha tancat, sí que s'ha confirmat que el cap de llista de Benigazlum assumirà la delegació d'Urbanisme.

El concert d’El Diluvi protagonitza els actes del Nou d’Octubre a Benicarló

Dilluns dia 9 tindran lloc la cercavila festiva i l'acte institucional amb la hissada de la bandera. El dia anterior, diumenge dia 8, serà el torn del grup valencià El Diluvi, que oferirà un dels seus últims concerts abans de la parada temporal que acaba d'anunciar.

Surten a licitació les obres de renovació del carrer del Doctor Ferrer

Els treballs inclouen la substitució de les canonades d'aigua potable, la pavimentació de les voreres i l'adequació de passos de vianants adaptats a la normativa d'accessibilitat . El termini de presentació d'ofertes finalitza el 10 d'octubre a les 14.00 hores.

El CMIA inicia la renovació de les candidatures dels representants adolescents

Demà comença una campanya informativa per a presentar el projecte del Consell en els centres de secundària i atraure possibles candidatures.

Surt a licitació la vigilància i manteniment del camp Àngel ‘Pitxi’ Alonso

S'inclouen tots aquells treballs necessaris per a dur a terme la vigilància, neteja, manteniment i atenció al públic al camp de futbol. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 4 d'octubre a les 14.00 hores.

Torna el cicle d’espectacles infantils Bocabadats en la novena edició

Del 29 de setembre al 28 de desembre tindrà lloc la nova temporada, que enguany proposa sis obres de teatre. També s'inclou el cicle Quina temor!, que recupera la tradició contar històries de por coincidint amb la celebració de Tots Sants.

Finalitzen les obres de construcció del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon

Una vegada finalitzat l'asfaltat i la senyalització vial, només quedarà la instal·lació de les càmeres de seguretat. El projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros a càrrec de l'IVACE.

Surt a licitació la gestió dels tallers i activitats didàctiques del Mucbe

S'inclou la programació educativa que ofereix el museu als centres escolars i al públic familiar. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 10 d'octubre a les 14.00 hores.