L’Ajuntament contracta tres persones a través del programa EMDISC 2023

Els treballadors s'incorporaran al Mucbe, el CEIP Francesc Catalan i el departament de Fons Europeus. El contracte tindrà una durada de 9 mesos a jornada completa.

Tornen les visites dinamitzades per als escolars al Puig de la Nau de Benicarló

Del 29 de setembre al 6 d'octubre tindran lloc les Jornades de difusió del Puig de la Nau destinades als centres educatius de Benicarló. Més 400 alumnes i mestres visitaran el poblat durant els sis dies.

La Universitat Popular de Benicarló obri la matrícula per al curs 2023-2024

El pròxim dimarts 10 d'octubre comença el període de matriculació per al curs 2023-2024 de la Universitat Popular (UP). Enguany s'han recuperat Informàtica i Fotografia i s'amplia el curs de Pintura i Paisatge.

Surt a licitació la vigilància, neteja, manteniment i explotació del bar del Pavelló

En el contracte s'inclouen tots els espais que conformen el Pavelló, des de la pista central fins a la pista annexa i les pistes exteriors. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 16 d'octubre a les 14.00 hores.

La Policia Local celebra el dia del seu patró Sant Miquel

L'alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor de Policia i Governació, Fabián Flos, han passat revista aquest matí al cos de la Policia Local de Benicarló amb motiu de la celebració de la festivitat del seu patró, Sant Miquel.

Surt a licitació l’equipament de mobiliari i informàtica de tres edificis municipals

El contracte preveu dotar dels elements necessaris el Servei d'Atenció a les Persones (SAP), el Centre de Formació del carrer Major i la Biblioteca Manel Garcia Grau. El projecte està finançat pels Fons Europeus i el termini de presentació d'ofertes finalitza 6 d'octubre.

L’alcalde firma els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló

Cadascuna de les entitats rebrà una subvenció nominativa de 5.000 euros per a la gestió dels centres assistencials i l'execució dels programes d'autonomia personal que tenen en marxa. Entre les dos associacions atenen 73 persones en un espai municipal ubicat a l'Edifici Irta.

PP i Benigazlum firmen un pacte de legislatura per a donar estabilitat al govern

Tot i que la reestructuració de les delegacions encara no s'ha tancat, sí que s'ha confirmat que el cap de llista de Benigazlum assumirà la delegació d'Urbanisme.

El concert d’El Diluvi protagonitza els actes del Nou d’Octubre a Benicarló

Dilluns dia 9 tindran lloc la cercavila festiva i l'acte institucional amb la hissada de la bandera. El dia anterior, diumenge dia 8, serà el torn del grup valencià El Diluvi, que oferirà un dels seus últims concerts abans de la parada temporal que acaba d'anunciar.

Surten a licitació les obres de renovació del carrer del Doctor Ferrer

Els treballs inclouen la substitució de les canonades d'aigua potable, la pavimentació de les voreres i l'adequació de passos de vianants adaptats a la normativa d'accessibilitat . El termini de presentació d'ofertes finalitza el 10 d'octubre a les 14.00 hores.