Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
ACTIVITATS PROGRAMADES 2014

Activitats programades 2014

  • Taller de pintura "Aigua de mar" El proper 1 d'agost a les 18,30 h. tindrà lloc al Mucbe un taller de pintura per a xiquets i xiquetes de 3 a 9 anys. Aquest taller està organitzat per la Regidoria de Cultura, i l'ha preparat El Taller de Sali.
  • Tallers familiars estiu 2014 Ja està disponible la programació dels tallers familiars que aquest estiu tindran lloc a al MUCBE. Aquest any aniran a càrrec de la Fundació de la Llum de les Imatges i al voltant de l'exposició 'Pulchra Magistri. L'Esplendor del Maestrat a Castelló'. Els tallers, que són gratuïts, aniran adreçats a xiquets i xiquetes de totes les edats i també hi haurà grups per adults.

i en castellà teniu:

  • Taller de pintura "Agua de mar" El próximo 1 de agosto a las 18.30 h. tendrá lugar en el Mucbe un taller de pintura dirigido a niños y niñas de 3 a 9 años. Este taller está organizado por la Concejalía de Cultura y lo ha preparado El Taller de Sali
  • Talleres familiares verano 2014 Ya está disponible la programación de los talleres familiares que este verano tendrán lugar en el MUCBE. Este año irán a cargo de la Fundación de la Luz de las Imágenes y en torno a la exposición 'Pulchra Magistri. L'Esplendor del Maestrat a Castelló'. Los talleres, que son gratuitos, irán dirigidos a niños y niñas de todas las edades y también habrá grupos para adultos.
© 2000-2023 Equip Desenvolupament Web Imprimir