Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició 'Melifluo' d'Evelyn Roca Schöpe (Guanyadora XL Certamen de Pintura)

Exposició: «Melifluo»

Evelyn Roca Schöpe

(Guanyadora del XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló - 2022)

De l'11 d'agost fins a l'1 d'octubre de 2023

Lloc: Mucbe

Organitza: Regidoria de Cultura.

El proper divendres 11 d'agost, a les 12.00h., tindrà lloc la inauguració de l'exposició «Melifluo» de l'artista Evelyn Roca Schöpe (Guanyadora del XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló). La mostra es podrà visitar fins al dia 1 d'octubrede 2023.

"Ante tanta inmediatez y ordinariez,

es de necesidad inminente rodearse del opuesto;

de un mundo MELIFLUO,

en el que todo se vuelva

dulce, suave y delicado al tacto."

Evelyn Roca Schöpe

Catàleg de l'exposició

- - - -

EVELYN ROCA SCHÖPE

Evelyn Roca Schöpe naix a Reus l'any 1973.

La seua passió per l'art l'encisa de tal manera que la seua formació artística és incessant i multidisciplinària; pintura, dibuix, il·lustració, escultura, ceràmica, bijuteria, art tèxtil, instal·lacions, gravat...

Graduada en procediments pictòrics i pintura mural, amb excel·lent a l'Escola Llotja de Barcelona (2003) i tècnica especialista en Arts Gràfiques (1997) no cessa en la seua inquietud per créixer i ampliar el seu camp d'aprenentatge.

Ha realitzat més d'una trentena d'exposicions individuals, incomptables exposicions col·lectives, i ha guanyat més de quaranta premis en diferents disciplines artístiques, entre elles, de pintura, dibuix, il·lustració, disseny, mural i gravat.

Té obra a: Alemanya, Bèlgica, Brasil, Bulgària, Espanya, França, Mèxic, Regne Unit i Turquia.

En l'actualitat té un Espai d'Art on imparteix classes multidisciplinars d'art i on du a terme els seus projectes artístics, murals, decoració d'esdeveniments, il·lustració de contes, obra per encàrrec i també investiga en l'infinit món de l'art.

Creat per david el 07/08/2023
© 2000-2023 Equip Desenvolupament Web Imprimir