Notícies destacades

Surten a licitació els acabats i l’equipament urbà de l’Eix Cívic Central

17/08/2023

Els treballs es corresponen amb el lot 2 del projecte, que va quedar desert en una primera licitació. L'import dels treballs està valorat en 129.018,98 euros (IVA inclòs).

L'Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació del segon lot de les obres de regeneració urbana i ambiental de l'Eix Cívic Central, corresponent als acabats i a l'equipament urbà.

Els treballs, valorats en 129.018,98 euros (IVA inclòs), inclouen el subministrament de bancs, papereres i aparcabicis per a tot el trajecte del carrer de Sant Francesc i Ferreres Bretó que s'instal·laran una vegada finalitzen les obres.

Amb aquest segon lot quedaran finalitzades les obres de l'Eix Cívic Central, un projecte que millorarà la imatge i l'accessibilitat del centre de Benicarló i que el convertirà en un espai més amable i sostenible.

El projecte de l'Eix Cívic Central està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i haurà d'estar executat abans de finalitzar el 2023.

El termini de presentació d'ofertes finalitza 4 de setembre.

Accés a la licitació