Alta

Si voleu que us mantinguem puntualment informats, nomÚs cal que trieu els temes que us interessen especialment i indicar-nos la vostra adreša de correu electr˛nic.

Correu electr˛nic: 

 Informaciˇ sobre El Pregoner i alertes

 Esdeveniments culturals, esportius, socials, festius...

 Ocupaciˇ

 Formaciˇ

 Ajudes, subvencions i beques

 Altres informacions d'utilitat

L'Ajuntament de Benicarlˇ us informa que l'emplenament de totes les dades personals facilitades al formulari es completament voluntÓria, per˛ necessÓria per a poder prestar el servei adequadament. Si no consentiu el tractament de les vostres dades, el servei no podrÓ ser executat.

La informaciˇ obtesa serÓ inclosa en els fitxers destinats al compliment de l'objecte del servei i seran tractats de forma confidencial per l'Ajuntament de Benicarlˇ i per totes aquelles entitats que, atenent a la finalitat i a l'objecte de la pressa de dades, puguen intervenir en la gestiˇ del servei. Per tant, si faciliteu les vostres dades autoritzeu de manera expressa que totes les dades recollides en aquest formulari siguen tractades automatitzadament.

Podreu dirigir-vos a l'Ajuntament de Benicarlˇ per consultar, modificar o cancelĚlar les dades que ens heu facilitat. TambÚ podreu oposar-vos posteriorment al tractament, dirigint-vos per escrit al Servei de Protecciˇ de Dades (c. de Ferreres Bretˇ, 10 Benicarlˇ).